OPTIMAL PLEIE AF DINE SHUSTØFLER   

 

1. Oppnå friskhet ved å lufte 
Tøfler laget av ull har en naturlig evne til å rense seg selv. La SHUS-tøflene dine hvile og luft dem regelmessig for å opprettholde friskheten. 

2. Fjern flekker forsiktig  
Hvis det oppstår flekker anbefales det å rengjøre dem forsiktig ved å duppe flekken med en lett fuktig klut og ullvask. Gjenta prosessen om nødvendig, og sørg alltid for at tøflene er tørre før du gjentar rengjøringsprosessen. 

3. Fjern støv med støvsuging 
Hold SHUS-tøflene dine frie for støv ved å støvsuge eller forsiktig blåse dem rene. Skinnsåler kan rengjøres med en skinnbørste. 

4. Pleie av gummisåler 
Tørk av gummisålene med en fuktig klut og sørg for at de tørker ordentlig godt etter rengjøring. 

5. Vær oppmerksom på glatthet  
Naturgummi- og lærsåler kan bli glatte på våte eller kalde overflater som fliser.  

6. Fjern overflødig ull  
Ved førstegangsbruk av tøflene vil du de første 3-4 gangene kunne oppleve at SHUS-tøflene dine vil feller litt ekstra ull. Dette skyldes den naturlige behandlingen av ullen. Bare fjern overflødig ull og bruk SHUS-tøflene dine som vanlig. 

 

Slik Pleier du Tøfler 

Vask: Ull har en innebygd selvrensende evne, så det anbefales å lufte ulltøflene dine for å holde dem friske. Ved flekker kan du rengjøre området forsiktig med en lett fuktig klut og ullvask. Tørk tøflene grundig mellom rengjøringssyklusene. 

Støvsuging: Ulltøfler som f.eks. våre SHUS-modeller kan med fordel støvsuges regelmessig for å fjerne støv og annen skitt. 

Pleieprodukter: Normalt er det ikke nødvendig å impregnere ulltøfler, men bruker du dem ofte utendørs kan en lett impregnering være en god idé. 

Såler: Tøfler leveres vanligvis med skinn- eller gummisåler. Skinnsåler kan børstes og rengjøres med en stiv børste samt impregneres. Gummisåler kan tørkes av med en fuktig klut. 

Oppbevaring: Oppbevar tøflene på et tørt sted og la dem få lufte ut. Ullelementene i tøflene vil også ha godt av periodisk hvile. 

Se vårt utvalg av Shus her
-40%
Opprinnelig pris var: 699,00 kr.Nåværende pris er: 419,00 kr.
-30%
Opprinnelig pris var: 799,00 kr.Nåværende pris er: 559,00 kr.
-30%
Opprinnelig pris var: 699,00 kr.Nåværende pris er: 489,00 kr.
-34%
Opprinnelig pris var: 699,00 kr.Nåværende pris er: 459,00 kr.