Kjøpsvilkår og leveringsbetingelser

Kjøpsbetingelsene gjelder for forbrukeres kjøp av varer på Shus.no

Siden eies og drives av:

HK Medie Group ApS
CVR-nr. 41 26 07 34
Tømmergade 15A
DK-6830 Nørre Nebel

Tlf.: +45 25 94 24 84 (10-00-12.00 hverdage)
Mail: kontakt@shus.no

Disse salgs- og leveringsbetingelsene gjelder på kjøp av varer på Shus.no til levering i Norge, med mindre annet klart og tydelig er avtalt.

Alle prisene er oppgitt i norske kroner inklusiv moms. Shus.no tar forbehold for prisendringer, tastefeil, tekniske feil og utsolgte varer. Prisene på Shus.no er dagspriser. Frakt- og leveringskostnader opplyses innen kjøpet ditt og er ikke med i prisen.

Betaling kan skje ved bruk av følgende betalingsmidler: Visa, Klarna, MasterCard. Beløpet heves på kortet ditt 24 timer etter at vi har sendt kjøpet ditt. Vi tar ikke kortgebyrer.

Det betales via sikker og kryptert SSL-forbinnelse (Secure Socket Layer). Det betyr at kortopplysningerne dine ikke kan leses av utenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi oss retten til å kontrollere om de personlige opplysningene som er oppgitt, er riktige.

Ved betaling med kort / kredtitkort trekkes beløpet ikke fra din konto før varen er sendt fra lageret vårt, og det vil aldri kunne trekkes et større beløp enn du som kunde har godkjent ved kjøp.

Når du handler hos Shus.no har du alltid 14 dagers angrerett, og du bes meddele oss at du angrer kjøpet og dermed returnere varen til oss. For å gjøre angreretten gjeldende, skal du ved en utvetydig erklæring gi oss meddelelse om dette senest 14 dager etter mottakelsen av varen.

Når der er snakk om en ren retur av en vare, vil utgiften til returneringen tilfalle deg, og det er du som hefter hvis det oppstår en skade under transporten. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarlig inn.

Ønsker du ny tøffel legges det inn en ny bestilling i ønsket farge, modell og størrelse.

Angrerett løper fra dagen etter du har mottatt varen. Hvis fristen utløper på en helligdag, lørdag, grunnlovsdag, første juledag eller 1. nyttårsdag, forlenges fristen til den kommende hverdag.

Vi mottar kun pakker som sendes direkte til adressen og mottas ikke på pakkeshop.

Varen returneres til:
HK Medie Group ApS
Tømmergade 15
DK-6830 Nørre Nebel

OBS! Vi mottar ikke pakker sendt pr. etterkrav eller lignende. Husk at varen alltid skal returneres i forsvarlig emballasje.

Uavhentede pakker

Pakker som ikke hentes innen 14 dager i kundens ønskede pakkeshop sendes automatisk retur til Shus.no. Vi forbeholder oss retten til å oppkreve et ekspedisjonsgebyr på kr. 180,- for uavhentede pakker til dekning av håndtering, administrasjonskostnader og emballasje.

Når du har plassert en ordre hos Shus.no, mottar du en kvittering for vår mottakelse av bestillingen din. Husk å være oppmerksom på at ordrebekreftelsen kan havne i spamboksen din.

Ved mottakelse av ordren din vil vi hurtigst mulig pakke den, samt sende den med en av våre samarbeidspartnere. Du vil motta en ny e-post samme dag ordren avsendes.  Vi bruker forskjellige leveringsselskaper, herunder PostNord, Bring, GLS og DAO. Leveringstiden er normalt 3-10 hverdager hvis ordren plasseres innen dagens deadline. Prisen for levering fremgår tydelig innen betaling.

Ved bestilling av flere varer hvor en av de har lengere leveringstid, så sender vi varene samlet når de alle er klar til levering. Er der lengere leveringstid på noe av det, så vil du naturligvis bli gjort oppmerksom på dette. Ved lengere leveringstid, vil dette normalt stå ved varens beskrivelse her på hjemmesiden.

Du vil alltid kunne bestille et track and trace nummer, slik at du kan følge pakken din fra lageret vårt og hjem til deg.

Vi bestreber oss på å levere din ordre hurtigst mulig. Den angitte leveringstiden er veiledende, og Shus.no kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle forsinkelser.

Når vi mottar varen, sjekker vi den og du får tilbakebetalt det beløpet du har innbetalt til oss ved kjøpet (herunder leveringskostnader – det gjelder dog ikke ekstra leveringskostnader i de tilfellene hvor du har valgt en annen leveringsform enn den billigste formen for standardlevering som vi tilbyr). Beløpet blir alltid overført til det samme betalingsmiddelet som du betalte kjøpet med. Har du f.eks betalt med et betalingskort, tilbakeføres beløpet til det betalingskortet du brukte ved kjøpet.

Du vil ikke bli varslet når vi har mottatt din retur. Du vil bli varslet når bestillingen er refundert.

Det kan ta opptil 2 bankdager før pengene er synlige på kontoen din (etter at regnskapsavdelingen har behandlet returen din).

OBS: Du kan miste kjøpsbeløpet helt eller delvist. Det skjer hvis varens verdi er forringet fordi:

 • du reelt har brukt varen
 • den har blitt skadet mens du hadde ansvaret for den
 • du har håndtert varen på en annen måte end det var nødvendig for at du kunne fastslå varens art, egenskaper mv.
 • du har ikke fulgt de begrensningene i angreretten som følger av plombering, varetype m.m.

OBS. Varen skal returneres i original emballasje.

Ditt kjøp på Shus.no er omfattet av Kjøpsloven, herunder reglene om mangler. Det betyr at du enten kan få en mangelfull vare reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag på prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er selvfølgelig et krav at reklamasjonen er berettiget og at manglen ikke er oppstått som følge av feil bruk av produktet eller annen skadelig adferd

Reklamasjon vedr. feil og mangler skal meddeles til kontakt@shus.no i rimelig tid etter varens mottakelse. Her anses to måneder som rimelig tid, med mindre annet er avtalt.

Er reklamasjonen berettiget, refunderer vi naturligvis de (rimelige) fraktkostnadene dine.

Husk at varen alltid skal sendes i forsvarlig emballasje og få en kvittering for avsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for varen inntil vi har mottatt den. Spar derfor på postkvittering inkl. opplysning om fraktkostnader samt evt. track and trace nummer.

Kjøp av varer på Shus.no er underlagt dansk rett. Enhver tvist avgjøres av de ordinære danske domstolene.

Hvis du som forbruker vil klage over dit kjøp, skal du kontakte Shus.no på kontakt@shus.dk eller Tlf.: +45 25 94 24 84 (10-00-12.00 hverdager). Hvis det ikke lykkes oss å finne en løsning, kan du sende en klage til:

Center for klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg

Når du skal handle på hjemmesiden eller vil kontakte oss, skal du i mange tilfeller oppgi følgende opplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • E-postadresse
 • Kortopplysninger
 • Telefon/mobilnummer

Registreringen av disse opplysningene er en forutsetning for at f.eks. kjøpet kan gjennomføres. Ovenstående data blir lagret med opplysninger om hvilke varer du har kjøpt i 5 år fra utgangen av det regnskabsåret som opplysningene vedrører, jf. Bokføringsloven, hvoretter opplysningene slettes.

Opplysninger videregis eller selges ikke til tredje-part, medmindre dette skjer i forbinnelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg av virksomheten. Eventuell videregivelse i en slik situasjon vil skje i overensstemmelse med den til enhver tid gjeldende persondatalovgivning.

I forbinnelse med kjøp og henvendelser vil vi også lagre:

 • Kjøps- og adferdshistorikk, bl.a. hvilken type vare eller tjeneste du har kjøpt, og når du kjøpte dem
 • Servicestatus, servicehistorikk, returneringer, reklamasjoner, reparasjoner

Som kunde har du mulighet for innsikt i vår registrering av data om deg, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene om dette i lov om behandling av personopplysninger. Henvendelser i forbindelse hermed rettes til HK Medie Group ApS via e-post til kontakt@shus.no.

Ved å benytte Shus.no aksepterer du at vi bruker informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten datafil som vi legger på din computer for å kunne holde rede på hva som skjer under ditt besøk, og for å kunne kjenne igjen datamaskinen. En informasjonskapsel er ikke et program og inneholder ikke virus

Handelsbetingelsene er senest oppdatert 28-10-2021