Persondatapolitik

Definisjoner 

Juridisk informasjon om Shus: 

Firmainformasjon 

HK Medie Group ApS

Adresse / Returadresse 

HK Medie Group ApS
Tømmergade 15
6830 Nr.Nebel

Kontaktinformasjon 

E-post: info@shus.no

All support skal primært skje via epost til info@shus.no fra kl 10:00-16:00.

Opplysningsplikt 

Alle handler og kontrakter som inngås med SHUS er på dansk. SHUS brukere har alltid muligheten til å henvende seg etter kjøp og få opplysninger om kjøp, samt få tilsendt ny faktura eller ordrebekreftelse.
Her følger en beskrivelse på hvordan du handler på SHUS. Når du har valgt de ønskede varene og lagt dem i innkjøpskurve skal du opprette en brukerkonto. Etter dette velger du betalingsform. Etter fullført betaling vil du motta en ordrebekreftelse med opplysninger om kjøpet. Deretter vil SHUS bearbeide ordren som er det definert om i retningslinjene for levering mm.

Avtalens parter: 
”Kjøper” brukes som den fysiske person som hovedsakelig handler uten for sin virksomhet og som ved bestilling til SHUS gir et tilbud om kjøp og levering av bestemte varer. SHUS bruker både som den fysiske eller juridiske personen som ved en ordrebekreftelse aksepterer kjøpers bestilling og selger de bestemte varene, og om hjemmesiden der varene presenteres og bestilles.
SHUS beliggenhet og firmaopplysninger: 
SHUS er en webbutikk undr JHL Medie IVS.
JHL Medie IVS har følgende adresse:

Tømmergade 15
6830 Nr.Nebel
Danmark

Produktinformasjon: : 
På SHUS opplyses varens vesentlige egenskaper. For ytterligere opplysninger eller spørsmål til eksistrerende opplysninger er du velkommen til å sende en epost til SHUS på kontakt@shus.no

Priser: 

Alle prisene er dagspriser og kun gjeldene på bestillingsdagen.
Alle priser er inkl. DKK Moms og andre avgifter.

Bestilling: : 

Presentasjon av varer sammen med en pris på SHUS er ikke et bindene tilbud, men en oppfordring til å gjøre et bra kjøp. Kjøpers bestilling av varer fra SHUS utgjør ikke en bindende accept men derimot et bindende tilbud til SHUS om å kjøpe varen på de opplyste vilkårene. En bindende avtale mellom kjøper og SHUS er først inngått når SHUS mottar en bestilling fra den pågjeldende kunde og betingelsene er akseptert.

Betaling: 

De betalingsopplysningene som tastes inn ved kjøp av varer blir behandlet af DIBS eller Paypal via en kryptert forbindelse (SSL) som kun du og DIBS/Paypal kan lese. Det er derfor ingen andre som kan se eller lagre opplysningene om deg. Ved kjøp via DIBS/Paypal trekkes beløpet når varen sendes eller etter avtale med kunden. Dersom man ikke likevel ønsker varen vil SHUS tilbakebetale beløpet på kundens konto.

Reklamasjon:: 

SHUS overholder reglene rundt reklamasjon som sikrer deg som forbruker to års reklamasjonsrett. Dette betyr at du enten kan få varen reparert, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Dette betinger selvfølgelig at reklamasjonen er berettiget.

Angrerett : 

Kunder hos SHUS har 14 dagers full returrett etter levering slik at kunden kan returnere varen. SHUS vil deretter tilbakebetale beløpet samt fraktkostnader. Kunden kan deretter sende de nødvendige kontoopplysninger slik at SHUS kan tilbakebetale beløpet. Som kunde hos SHUS kan du alltid nekte for mottagelse på en konkret vare fra SHUS. Deretter vil den returnerte varen bli sendt tilbake til SHUS og det betalte beløpet vil bli overført til kundens konto. SHUS betaler fraktkostnader i forbindelse med kjøpet. Kontoopplysninger skal i dette tilfelle vedlegges slik at SHUS kan overføre beløpet til kundens konto. 

Dersom varen returneres og angreretten blir benyttet, kan dette kun skje hvis varen og emballasjen returneres i vesentlig samme stand og mengde som da den ble mottatt. Det vil si at varen ikke må ha riper, være defekt eller lignende. Varen må gjerne pakkes ut og brukes så lenge den kan returneres i den vesentlige samme stand og mengde. Angreretten bortfaller hvis varen blir brukt på en måte som åpenbart reduserer varens salgsverdi vesentlig. Da originalemballasjen i noen tilfelle utgjør en vesentlig del av varens verdi, kan dette bety at varen, uten emballasjen, ikke anses som returnert i vesentlig stand og mengde. Husk derfor alltid å gjemme på emballasjen til du er sikker på at du vil beholde varen. Ved produkter i blisterpakninger som ikke kan åpnes uten at emballasjen blir ødelagt gjelder returretten naturligvis fortsatt. Varer som blir returnert UFRANCO eller på etterkrav nektes å bli mottatt. Du bør sende varen forsvarlig emballert- sammen med en kopi av faktura og skriv vennligst tydelig at du ønsker å benytte deg av angreretten og at du av den grunn ønsker å få tilbakebetalt beløpet. Vi anbefaler at du sender varen i retur som pakke med Post Danmark. Disse returreglene gjelder alle varer som er solgt som fjernsalg (til private)- de gjelder ikke varer som er solgt til bedrifter. Når varen kommer i retur vil SHUS tilbakebetale beløpet for den returnerte varen samt for fraktkostnader SHUS har hatt i forbindelse med kjøpet. Dette gjelder kun overføringskostnader fra SHUS.

Reklamasjon: 

Ved eventuelle feil på kjøpt vare, skal denne sendes i retur til SHUS på adressen nedenfor. Det er viktig at du skriver feilen på varen hvis den ikke er synlig. Vedlegg også kontoopplysninger og ordrenummer slik at SHUS kan overføre beløpet for den skadede varen. Dersom du ønsker en annen vare, vær vennlig å skriv dette.

HK Medie Group ApS
Tømmergade 15
6830 Nr.Nebel
Attn: Reklamasjoner

Ansvarsfraskrivelse og garanti: 

SHUS har gjort det enkelt for deg ved å innhente relevant informasjon på andre websider gjennom lenker. Disse websidene er utenfor SHUS kontroll. Derfor kan vi på ingen måte stå til ansvar for innholdet på disse sidene. Opplysningene om de bestilte varene fra slike hjemmesider inngår ikke i beskrivelsen av de bestilte varene i avtalen mellom kjøper og SHUS.
Seler er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tap som følge av at de bestilte varene kommer for sent frem til kjøper eller de bestilte varene har mangler. SHUS står ikke ansvarlig for feil ved installasjon eller bruk av varer som er kjøpt gjennom SHUS. Dersom du skal montere varer gjennom SHUS anbefaler vi at du tar kontakt med en autorisert montør eller med en som har kjennskap til utskifting av for eks interne deler i telefonen. Er Apple garantien fortsatt er gyldig, skal opphøre på reparasjon av eksterne verksted. Telefonen tech, derimot, tilbyr 12 måneders full garanti på den erstattede delen.

Forbehold om endringer: 

SHUS forbeholder retten til å endre eller oppdatere regler og betingelser som gjelder for denne webbutikken. Det er av den grunn viktig at du løpende holder deg orientert om det er gjort endringer.

Misbruk: 

Misbruk av SHUS vil føre til politianmeldelse.

Sikkerhet: 

Du har alltid mulighet for å vite hvilke opplysninger vi oppbevarer om deg. Du kan sende en epost til oss og opplyse om navnet og adressen din. Innen 10 dager vil du motta en epost om hvilke informasjoner vi oppbevarer om deg. Hvis du ønsker du at vi sletter disse opplysningene skal dette fremgå tydelig i eposten du sender til oss.

Overføring av persondata: 

SHUS overfører ikke persondata til en tredjepart. De data du oppgir når du handler hos oss betraktes som fortrolige og overføres under ingen omstendigheter.

Cookies Dette OsCommerce e-handelssystem bruker såkalte cookies.
Bruken av cookies skjer for å sikre at du handler komfortabelt hos oss. Når du plasserer varer i innkjøpsvognen blir informasjonen lagret i en cookie på din egen datamaskin.
Hvis din browser ikke kan håndtere cookies eller du har slått dem fra kan du dessverre ikke handle via vår webbutikk. Du kan se resten av vår website, men ikke benytte webbutikken.
Du er selvfølgelig meget velkommen til å foreta din bestilling via epost.

Hva er en cookie? 

En cookie er en liten datafil som plasseres på din datamaskins harddisk. En cookie er ikke er program og kan ikke lese eller ødelegge data fra din datamaskin. Det er kun på webstedet som du har plassert på din harddisk at du igjen kan lese cookiens innhold. En cookie kan ikke brukes som virus eller lignende ved å gjøre skade på din datamaskin. Hvis det ønskes å slette cookies opprettet av webshoppen på SHUS, kan man i de fleste browsere foreta følgende:
I internet Explorer 5.x osv slettes cookies under menyen ”Funksjoner” -> ”Internetinnstillinger” -> ”Slett cookies”.

Du kan lese mer om cookies på www.cookiecentral.com.

Logging og statistikk: 

Logget statistikk brukes i denne butikken. Et statistikksystem samler opp informasjon som kan gi en statistisk bilde av hvor mange besøkende en webside har hatt, hvor de kommer fra, hvilken del av websiden de benytter mm. SHUS bruker kun logget statistikk alene med formålet å optimere websiden og dens funksjoner. Logget statistikk brukes til å skape en økt brukervennlighet. Som regel gjemmes logget informasjon i opp til 2 år. Dette gjøres for å kunne danne et bilde av denne butikkens mønster og utvikling over tid.

Levering: 

SHUS sender varen innenfor 1-2 hverdager. Levering bare 3-7 hverdager. Hvis varen ikke skulle være på lager vil SHUS kontakte den gjeldende kunden rundt det videre forløpet. SHUS har de fleste varene på lager selv om det kan forekomme mangler grunnet stort vare sortiment. Hvis du er i tvil kan du sende en epost til SHUS og vi vil besvare eposten så snart vi kan. Husk at SHUS har epost support helt frem til kl 23.00 hver dag hele uken.

Persondatapolitikk: 

For at du kan inngå en online avtale vedr. et kjøp fra SHUS, må du registrere deg med følgende personlige opplysninger.

• Navn
• Adresse
• Epost adresse
• Tlf nummer

SHUS foretar registreringen av dine personopplysninger med formålet å kunne levere varen til deg. Personopplysningene blir registrert hos SHUS [JHL Medie IVS] og oppbevares i fem år og blir deretter slettet. Fem år er et krav fra bokføringsloven.
Når personopplysninger blir innsamlet via vår webside sikrer vi at det alltid skjer ved ditt uttrykkelige samtykke slik at du er informert om nøyaktige opplysninger som samles inn og hvorfor ledelsen for JHL Medie IVS har tilgang til disse opplysningene som blir registrert om deg.

SHUS oppbevarer ikke krypterte kundeopplysninger og transmitterer heller ikke kryptert informasjon ved opprettelse av persondata. Betalingsinformasjoner blir transmittert kryptert gjennom DIBS/PBS.

Klarna databeskyttelsesinformasjon

“For å tilby deg Klarnas betalingsmetoder kan vi i kassen dele dine personlige opplysninger i form av kontaktinformasjon og bestillingsinformasjon med Klarna, slik at Klarna kan vurdere om du kan velge betalingsmetoder og tilpasse dem for deg . Dine personopplysninger som deles behandles i henhold til Klarnas egen dataskyddsinformation..